Pažangiausia gydymo įstaiga Lietuvoje

Pažangiausia
gydymo įstaiga Lietuvoje

Moderni naujausia įranga, profesionalūs gydytojai
Santaros klinikos

Pažangiausia
gydymo įstaiga Lietuvoje

Moderni naujausia įranga, profesionalūs gydytojai
Moderni naujausia įranga, profesionalūs gydytojai

Pažangiausia
gydymo įstaiga Lietuvoje

Moderni naujausia įranga, profesionalūs gydytojai
Profesionalūs gydytojai

Pažangiausia
gydymo įstaiga Lietuvoje

Moderni naujausia įranga, profesionalūs gydytojai
Paieška
Padėkos

Mano patirtis Akušerijos ir ginekologijos centre prasidėjo 2021 m. ir tęsėsi iki 2023 balandžio. Per tą laiką teko bendrauti su daugeliu gydytojų ir šiandien noriu išreikšti didžiulį dėkingumą už dvi naujas gyvybes, kurios atėjo kovo 30 d. bei galbūt išgelbėtą mano pačios gyvybę. 

2021 m. kreipiausi į Vaisingumo centrą dėl pagalbinio apvaisinimo. Nors ir ne iš pirmo karto, bet pavyko pastoti su dvyniais. Manimi pradėjo rūpintis gyd. R.Baušytė, vėliau gyd A.Amšejienė, o išlydėjo gyd. V.Žitkutė. Kiekvieną kartą apsilankius centre, visada sulaukdavau nuoširdaus dėmesio, jautėsi profesionalumas ir buvo tikėjimas, kad viskas bus gerai. Taip ir buvo, šiandien sūpuojame 2 mažylius :)

Pastojus, teko kelis kartus lankytis Perinatalijos centre pas gyd. J.Volochovič. Po vieno iš apsilankymų išėjome su vyru ir abu pasakėme "tiesiog wow", nes ir vėl buvome maloniai nustebę, su kokiu atsidavimu ir rūpesčiu dirbama. Vos pastebėjusi nedidelį įtarimą (šešėlis echokope), gydytoja iš karto atrkeipė dėmesį. Kilus įtarimui, ji konsutavosi su kolege, tą pačią dieną per kelias val. pasikvietė į pagalbą ir genetikos specialistę, kad mums nereikėtų vėl važiuoti į centrą papildomai kitą dieną. Abi su kolege atidžiai apžiūrėjo vaisius echoskopu, išsamiai papasakojo, ką mato, kokie galimi scenariai. Buvo nuspręsta pakartotinai apžiūrėti po kelių savaičių. Sugrįžus po kelių savaičių, paaiškėjo, kad viskas gerai. Gydytoja net atsiprašė, kad galbūt šiek tiek nugąsdino per praėjusį vizitą. Tačiau aš visai neišsigandau, buvau jai labai dėkinga, kad taip operatyviai buvo pasitelkta kitų kolegų pagalba, atidžiai pažiūrėta į nors ir nepasitvirtinusį įtarimą, nepaleista be išsamios apžiūros.

Artėjant gimdymo terminui, buvau nukreipta į Dienos stacionarą, kur vėl susitikome su gyd. V.Žitkute. Ji ir vėl labai išsamiai ir su nuoširdžiu rūpinimusi prižiūrėjo paskutines nėštumo savaites, o vėliau nukreipė planiniam gimdymui.
Gimdyti atvykau numatytą dieną, planas buvo bandyti gimdyti natūraliai. Eigoje situacija pasikeitė ir po maždaug 10 valandų teko daryti cezario pjūvį. Visą tą laiką manimi itin atidžiai rūpinosi gimdymą prižiūrėję gydytojai ir akušerė.
Po gimdymo, kaip ir daugelis, ligoninėje planavau pabūti reikiamą terminą, tačiau atsitiko taip, kad praleidau ten net 2 savaites. Operacinė žaizda supūliavo, tad teko ją vėl atverti ir gydyti atvirą. Už tai, kad komplikacijos buvo laiku pastebėtos, esu be galo dėkinga gyd. V.Paliulytei. Prieš tai atrodė, kad žaizda gyja gerai, jau buvo nuimtas tvarstis, apžiūrų metu atrodė viskas gerai. Tačiau vieną rytą į palatą atėjo gyd. V.Paliulytė ir dar kartą išsamiai apžiūrėjo žaizdą. Būtent ji pirmą dieną pamatė hematomas, tada atejusi antrą rytą pasakė, kad žaizda atrodo prastai. Nuo to laiko buvo padaryta daug įvairiausų veiksmų. Keisti antibijotikai, atliekami reikiami papildomai tyrymai, būdintys gydytojai net ir vėlyvą vakarą lankė mane, tarėsi ir priiminėjo sprendimus, buvo atlikta papildoma operacija. Viską detaliai sunku ir atpasakoti, bet kas dieną jutau, kaip būrys aukščiausios kompetencijos specialistų mainimi rūpinasi, kovoja už mano sveikatą. Kadangi tyrimai tai pagerėdavo, tai pablogėdavo, buvo nelengv, tačiau galų gale viskas stabilizavosi.

Per tiek laiko ir su tokia išties išskirtine situacija, susipažinau su ne vienu gydytoju. Sutikę mane koridoriuose, dažnai prieidavo ir žmogiškai nuoširdžiai pasidomėdavo, kaip jaučiuosi. Taip pat per dvi savaites natūraliai susibendravome ir su akušerėmis, kurios su mumis budėjo po kelias pamainas. Visa mano ir mano šeimos patirtis būnant Santaros klinikose yra tik pati geriausia ir jokiais žodžiais neapibūdinama. Šiandien, rašydama jums, vis dar negaliu patikėti, kokio aukšto lygio specialistai dirba klinikose, su kokiu atsidavimu ir kad turime prabangą gauti tokio lygio sveikatos paslaugas. Esu dėkinga likimui, kad gimdyti teko būtent Santaros klinikose. Aprašydama situaciją išvardinau tik kelis gydytojus, bet jų buvo kur kas daugiau.

Dar kartą tariu didžiulį AČIŪ visam skyriui ir kiekvienam asmeniškai už aukščiausio lygio profesionalumą.

Viktorija su šeima

Mano mama praeitą savaitę buvo atvežta iš Ignalinos į Santaros Intensyvios kardiologijos, reanimacijos ir intensyvios terapijos skyrių įstatyti širdies stimuliatorių. Mamos lankymo metu buvau sužavėta šio skyriaus medikų ir slaugių darbu. Todėl noriu labai padėkoti už suteiktą išsamią informaciją apie mamos sveikatą, už malonų bendravimą ir rūpestingą priežiūrą. Ypač noriu padėkoti gydytojui Nikui Varnui, kurio profesionalumas ir šypsena nuramina. Ir taip pat visoms skyriaus slaugėms už rūpestį mano mama.

 Pagarbiai Loreta Magylytė

Nuoširdžiai noriu padėkoti visiems II stacionarinės reabilitacijos skyriaus medikams.
Dėkoju gyd. reabilitologei Ievai Michailovienei už suteiktą visapusišką priežiūrą ir gydymą, nuolatinę paramą bei konsultacijas sveikimo metu, ir kasdienę šypseną veide, kuri gerai ir pozityviai nuteikia. Ačiū Jums.
Dėkoju kineziterapeutei Neringai, ergoterapeutei Aušrai, logoterapeutei Skaistei, masažuotojai Renatai, psichologei Sonatai ir visam slaugos personalui už biopsichosocialinių funkcijų gerinimą ir palaikymą. Ačiū Jums už kompetentingą profesionalų tarpdisciplininį požiūrį. Jūsų visų darbas aukščiausio lygio.
Sveikatos JUMS, mieli medikai ir su Medicinos darbuotojų diena!!!

Pagarbiai
Natalija Juškina

Nuoširdžiai dėkoju gydytojui Martynui Lukštai už puikiai atliktą operaciją, profesionalumą, rūpestį. Taip pat visam I Pilvo chirurgijos skyriaus personalui už priežiūrą po operacijos.
Ačiū Jums!!!
Pagarbiai Gelena Podmostko
Į viršų