Pažangiausia gydymo įstaiga Lietuvoje

Pažangiausia
gydymo įstaiga Lietuvoje

Moderni naujausia įranga, profesionalūs gydytojai
Santaros klinikos

Pažangiausia
gydymo įstaiga Lietuvoje

Moderni naujausia įranga, profesionalūs gydytojai
Moderni naujausia įranga, profesionalūs gydytojai

Pažangiausia
gydymo įstaiga Lietuvoje

Moderni naujausia įranga, profesionalūs gydytojai
Profesionalūs gydytojai

Pažangiausia
gydymo įstaiga Lietuvoje

Moderni naujausia įranga, profesionalūs gydytojai
Paieška
Padėkos

Sakoma, kad "vaikui užauginti reikia viso kaimo". Mano patyrimu, kad sergantįjį pastatyti ant kojų, reikia visos didelės medikų komandos. Todėl dėkoju gyd. komandos "vadui"  pilvo chirurgui  gyd. Martynui Lukštai, t.p. gyd. E.Paškevičiutei ir  gyd. anest. reanim. Smiltei Kolevinskaitei už jų profesionalumą ir žmogišką šiltą santykį su pacientu. Dėkui operac. slaugytojoms R. Pleikienei ir A. Korkut, bei A. Burneikienei. 

Ypač daug šiltų žodžių norisi pasakyti ir mane po operacijos slaugiusiai komandai su vyr. sl. administratore I. Šlepikiene priešakyje: slaugytojoms B.Muravskai, B. Šlaitei, Ž. Cvirkienei, Nij.Jurkovlianecienei, B. Mureikienei, L. Bimbienei, I. Ivanauskienei ir R. Karosienei. Dėkoju ir slaug.padėjėjoms J. Sadkevič, A. Petrovskai, I. Rožkovai ir A. Dapkienei. 

 

Linkiu visos šios didelės komandos nariams stiprios sveikatos,  dvasinės tvirtybės ir geros nuotaikos dirbant  sunkų kasdienį darbą. Ačiū Jums!

 

Su pagarba

Ilona Kajokienė

Nuoširdžiai noriu padėkoti savo srities profesionalui gyd. neurochirurgui Ugniui Kšanui už atliktą operaciją ir pooperacinę priežiūrą, gyd. rezidentui G. Zolbai, operacinės slaugytojai V. Urbanavičienei ir visai operacinės komandai - slaugytojams, slaugytojų padėjėjams ir kitiems. Dėkoju visai anesteziologų komandai - anesteziologams Tomui Vaišnorui, R. Klimaševskajai-Stankevič, rezidentui R. Pelaniui, anestezijos slaugytojai Ž. Gečonytei, slaugytojų padėjėjams ir kitiems už gyvybinių funkcijų monitoravimą ir priežiūrą operacijos metu. Be galo dėkinga III RIT skyriaus komandai už ypatingą priežiūrą ir neurochirurgijos skyriaus VISAM personalui DIDELIS AČIŪ už jūsų profesionalumą, atsidavimą, nuoširdumą, kantrybę. Labai dėkoju reabilitacijos skyriaus kineziterapeutėms už fizinio aktyvumo skatinimą bei mokymą.
Sveikatos JUMS, mieli medikai, ir DIEVO palaimos.

Pagarbiai
Natalija Juškina 

Norėčiau nuoširdžiai padėkoti Urologijos skyriaus gydytojams, ypač gydytojui Česlovui Andreikai, slaugytojoms, slaugytojų padėjėjoms ir visai centro komandai už nepaprastą rūpestį, kantrybę ir profesionalumą, suteiktą mano senelio gydymo metu. Darbuotojų gebėjimas klausytis, suprasti ir suteikti komfortą sunkiu metu buvo neįkainojama gyvenimo dovana. „Medicina yra menas, o gydytojai – jos menininkai, kurių darbas gydyti kūną ir sielą“ – šie žodžiai puikiai atspindi viso Urologijos skyriaus personalo atsidavimą ir meistrystę, kuri kasdien buvo matoma ir jaučiama Jų darbe. Dėkoju už ne tik skirtą savo laiką ir žinias, bet ir širdį. Šiame skyriuje dirbančio personalo įsipareigojimas pacientų gerovei ir medicinos menui yra tikrai įkvepiantis. Skiriu nuoširdžiausią padėką už visišką atsidavimą ir skirtą dėmesį. Būdama šiame skyriuje, supratau koks neįkainojamas yra medicinos personalo darbas, suteikiantis viltį ir palengvinantis kančią tiems, kuriems buvo reikalinga gydytojų pagalba.

Karolina Giedrytė

Noriu padėkoti už labai aukšto lygio profesionalumą, ypatingą dėmesį pacientei, puikų darbo organizavimą ir draugišką atmosferą Ginekologijos skyriaus vedėjui dr. Viliui Rudaičiui, centro vadovei prof. Dianai Ramašauskaitei, gydytojui anesteziologuoi reanimatologui Tomui Vaišnorui, anestezijos slaugytojai Karolinai Aksenavičiūtei, gydytojoms rezidentėms Vilijai Valatkaitei ir Ugnei Žiemytei, skyriaus slaugytojai Vidai Šiukščiuvienei ir slaugytojos padėjėjai Neringai Baltaduonienei. Šis kolektyvas rodo gražiausią Santaros Klinikų veidą!

Jelena

Į viršų